måndag 14 april 2008

080414

Nu har vi flyttat och bor numera tillfälligt ute på Kont! Känns faktiskt rätt bra! Är lugnt och skönt och det behöver vi nu! Fast det är klart att man längtar mest av allt tills man får ta och flytta in till sitt egna hus och börja göra iorning allt! :) Men det kommer!

Vi va till barnmorskan idag! Sf-måttet bara 1cm större. Följer dock kurvan jätte fint! Frågade också om hon kunde känna på barnet och säga vad det va för storlek och så... Tydligen har vi en normalstor bebis och hon trodde att nuvarande vikt låg någonstans mellan 3200 och 3400. Och hon sa att om jag går två tre veckor till innan förlossningen, så kommer bebisen väga kring 4kilo!!!! ahahha, lite panik får man då! Men hon sa att det va helt normalt i dagens läge!
Och vi gillar verkligen vår barnmorska och vi litar på henne! Kommer defenitivt att ha henne sen när det är dags för tvåan också! :)

Sen fick vi låna hem två filmer också! Såg den ena ikväll "En bulle i ugnen" åherregud! Vi satt mest och skrattade åt dom! Kändes inte speciellt lärorik eller så. Hoppas att nästa film är lite mer seriös!

Nä om man skulle ta och försöka sova lite... Fast man vaknar var 15:e minut av smärta i rygg och höfter!!!!

14 dagar kvar...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej sweeet. faktiskt lite besviken över att du inte sitter och skriver hur bra jag är på din blogg hela dagarna, tycker faktiskt att jag förtjänar det heheh, skämt och sido ;P