fredag 8 augusti 2008

Hus

Husletandet fortsätter!!
va och kollade på ett jätte mysigt hus i stöcksjö tidigare i veckan! pratade nyss med mäklaren, och det verkar som att tanten som bor där nu, lever i en drömvärld! tror att hon ska få jätte mycket för sitt hus! så vi fick tacka för oss! mäklaren verkade stressad, för ingen hade varit intresserade förutom vi, och vi ville inte ge så mycket då hon har en massa påbörjade projekt som hon inte gjort klart! det mesta var bara småfix men sen ska dom dra avlopp och det kommer kosta 150 000kr så man kan ju som inte ge hur mycket som helst! nä, hon får nog bo kvar själv i huset om det ska vara så!

sen har vi ett andra hus, som vi jätte gärna vill ha! mitt drömhus verkligen! där är allt nyrenoverat och snyggt! ingenting som behövs göras! och när man äntligen fått tag i mäklaren så säger han att ägarna inte vill visa huset nå mer... va?! till och med han tyckte att det lät konstigt! dom hade en man som "kanske" ville köpa det, annars skulle dom hyra ut det! men mäklaren verkar vara en trevlig och bra människa. han skulle prata med dom och försöka få dom att visa oss huset också! hoppas hoppas hoppas!!!
åhh hatar bara att hålla på att vänta! :(

sen funkar det inte att lägga in bilderna från nya kameran till datorn heller :( måste ha nån skiva, som vi inte har! ingenting verkar gå som jag vill just nu!

va iaf på bvc idag och Wilhelm hade gått upp lite iaf! :) 290g bara på nio dagar! ligger fortfarande under normal kurvan och ganska långt ner från sin egen kurva, men det går åt rätt håll iaf! och så fick vi klartecken att börja ge honom lite smakportioner!!!! fan va roligt det ska bli!!!

nä nu ska jag grina lite efter huset! träna lite kanske :)

hejs!

Inga kommentarer: